Didi vom Valtenberg IPO1 AK-D

Didi vom Valtenberg har boet hos Kennel Adler See siden hun var 10 uger gammel. Hun er som dele af hendes navn antyder, opdrættet og født i Tyskland, hos Zwinger (kennel) vom Valtenberg v/ Sven Dittrich.

Didi er en utrolig velbygget tæve, korrekt i størrelse og med et smukt pelslag. Didi startede sin udstillingskarriere som 5 måneder gammel, hvor hun overbevisende vandt dagens største klasse på 16 stk. (4-6 mdr. tæver) på juleskuet i Slagelse i 2011. Siden blev det til flere klassevinder titler og en podieplads (nr.3) i yngste klasse tæver på det danske Hovedavlsskue 2012.

Didi blev mor til sit første kuld i efteråret 2013. Faren til kuldet er den imponerende danske VA han; Kratmosens Blake. Blake's mor er Kratmosens Quina, som jeg har haft siden hun var 8 uger og som i dag knap 10 år gammel ligger og nyder sit otium i sofaen. Didi's første kuld bestod af 4 hanner og 3 tæver, og fra dette kuld er der taget en typefuld, velbygget og velfungerende tæve fra til videre avl; Adler See Lee. Lee er færdigfotograferet med HD:A og AD:0, hun bor hos medejer Vibeke Gjerstrup i Fredensborg, som flittigt træner hende - både på træningspladsen og i udstillingsringen. Lee er unghunde tæve på HAS 2015.

Didi's andet kuld (O-kuldet) blev født i august 2014 - et meget stort kuld på hele 13 hvalpe; 8 hanner og 5 tæver. Faren til dette kuld er Sg5 på det tyske Siegerschau i unghunde hanner 2014; Juwika Destroyer. Første valget på tæve (Adler See Oduscha) bor i Norge hos Kennel Irbo og vil senere, hvis alt går som vi håber indgå i Kennelens videre alvsprogram. Fra kuldet er der også taget 2 hanner fra; den ene (Adler See Oslo) har residens hos Alfons Licher i Tysland og Adler See Orbit graver pt. sine huller i haven herhjemme... O-kuldet er i 9-12 klasserne på HAS 2015.